Termeni și Condiții

CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE

In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra necesita datele personale doar in vederea expedierii marfurilor si materialului informational catre clientii sai.

CONSAT-NAE SRL garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001, art. 12-18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta la adresa: SC.CONSAT NAE SRL str.Siderurgistilor nr.32 bl. SD2A2 ap 34.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea SC.CONSAT NAE SRL sau a afiliatilor/partenerilor sai. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al SC.CONSAT NAE SRL, prin reprezentantul legal al acesteia. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal.

Pentru orice problema legata de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne scrieti la adresa magazin@pinksheep.ro


LIVRARE

Livrarea produselor comandate se face numai pe teritoriul Romaniei. Atentie: in cazul in care adresa de livrare se afla intr-o localitate ce nu este in aria de acoperire a companiei de curierat rapid, cheltuielile de transport vor fi suportate de catre client. In aceste situatii, echipa cadoria.ro va va comunica inainte de a trimite coletul costul transportului si veti avea posibilitatea sa renuntati la comanda.

Livrarea se face prin curier in 24-48 de ore de la primirea comenzii, in situatiile in care aceasta este procesabila. Exceptii fac zilele de weekend.


MODALITATI DE PLATA

Plata ramburs

Daca alegeti plata ramburs, costurile produselor cumparate se achita reprezentantului companiei de curierat rapid care face livrarea marfii, in momentul in care marfa este livrata.

Plata prin transfer bancar

La plata prin transfer bancar a produselor, livrarea se va face dupa confirmarea electronica a efectuarii platii, la adresa magazin@pinksheep.ro, ridicarea coletului de la reprezentantul firmei de curierat, neimplicand niciun fel de obligatie financiara din partea dvs.


RETURNAREA PRODUSELOR

Pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate de noi, nu ezitati sa ne contactati telefonic sau sa ne scrieti un e-mail la adresa magazin@pinksheep.ro pentru a identifica cea mai buna cale de solutionare a acestora.

Returnarea trebuie notificata in scris prin email sau telefonic in maxim 10 zile lucratoare de la primirea produselor.
Cheltuielile directe de returnare a produselor (cheltuieli transport, ambalare etc.) cad in sarcina consumatorului.
Produsul nu prezinta urme de utilizare.
Produsul este in starea originala si cu ambalajul original fara urme de deterioare a ambalajului sau produsului.
Cheltuielile de returnare a marfii vor fi suportate de catre client. Rugam clientul sa ambaleze cu grija marfa astfel incat produsele sa fie bine protejate in timpul transportului. In caz contrar SC.CONSAT NAE SRL va fi exonerata de orice responsabilitate.

Daca returul se face cu respectarea conditiilor de mai sus, contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de max. 7 de zile, in cazul in care clientul solicita acest lucru, sau, se vor trimite produsele rectificate, in concordanta cu comanda lansata initial.